neaLogoManji2.png
060 088 26 55

Portfolio.

Vaš lični portfolio websajt

Sa sve većim razvojem informacionih tehnologija javlja se i potreba da svaki pojedinac osim standardnog CV-a ima i svoj web sajt portfolio. To je najbolji način da se širokom auditorijumu predstavimo i stavimo do znanja da smo baš mi najbolji i da treba da nas angažuju kada im sledeći put bude trebao neko naše struke, talenta, veština....

Mi možemo da budemo profesionalni fotografi, umetnici, profesori, dizajneri, marketinški stručnjaci, pisci, ilustratori, muzičari, konsultanti, odnosno bilo koji drugi stručnjaci iz bilo koje druge poslovne sfere. Mi možemo da budemo i mladi ljudi koji žele nešto da kažu i podele svoje talente sa drugima.

Našim portfoliom mi ćemo predstaviti šta radimo, koja su naša znanja, talenti, veštine i interesovanja. To možemo uraditi u formi bloga ili u formi takozvanog portfolio websajta. Ukoliko postoje neki radovi koje smo uradili ili neki projekti u kojima smo učestvovali, mi ćemo ih svakako prikazati na našem portfoliu. Oni će slikom i izgledom postići veći utisak nego da smo opisno rečima objašnjavali na čemu smo sve radili. Kada kažemo radovi i projekti, ne mislimo samo na nešto što ste radili za klijente, već i na ono što ste radili za sebe iz ličnih interesovanja.

Ono što je najvažnije je da redovno održavate vaš portfolio (dopunjujete ga novim informacijama, redovno odgovarate svima koji kontaktiraju sa vama), ukoliko želite da ostavite dobar utisak.

Mi smo tu kao podrška i pomoć da ostavite najbolji utisak.